Samhällsvetenskapliga fakulteten

Torsdagsseminarium

• Datum: 2017-05-11 kl 13:15 15:00
  • Plats: Centrum för genusvetenskap Karin Westman Berg-rummet, Uppsala universitet, Centrum för genusvetenskap, Villavägen 6
  • Föreläsare: Helena Pedersen, Senior lecturer at the Department of Child and Youth Studies, Stockholm University.
  • Webbsida
  • Arrangör: Centrum för genusvetenskap, Uppsala universitet
  • Kontaktperson: Cecilia Rodéhn

Desiring-machines: Animals as affective investments in education.

Centrum för genusvetenskap har ett seminarieprogram förlagt till torsdagar kl 13.15-15.00 som är öppet för alla intresserade. Seminarierna hålls hos Centrum för genusvetenskap, Villavägen 6.

Torsdagsseminarierna samlar flera olika forskningsområden vid Centrum för genusvetenskap. Män och maskuliniteter, kropp/kroppslighet, queerteori, naturvetenskap och historisk forskning är några teman som reflekterar bredden i den forskning som bedrivs vid Centrum för genusvetenskap och de institutioner med vilka vi samarbetar. Seminarierna syftar också till att skapa möten mellan forskare över vetenskapsområdesgränser.