Samhällsvetenskapliga fakulteten

Öppet seminarium: Digital innovation i samverkan

• Datum: 03 maj, kl. 13.00–17.00
  • Plats: Campus Gotland Almedalsbiblioteket, sal E22
  • Arrangör: Institutionen för informatik och media
  • Kontaktperson: Jonas Sjöström

Välkommen till en spännande eftermiddag på temat innovation i samverkan. Seminariet består av fem presentationer följt av en paneldebatt på temat digital innovation i samverkan mellan industri och praktik.

Presentatörer: Peter Andersson (IT-strateg, Svenska Spel), Kieran Conboy (professor, National University of Ireland Galway), Shirley Gregor (professor, ANU College of Business and Economics, Sydney), Therése Kullåker (verksamhetsutvecklare, Region Gotland) och Mikael Wiberg (professor, Umeå universitet).

Seminariet är gratis, men det finns ett begränsat antal platser. Anmäl dig senaste 15 april 2018.

Seminariet organiseras av AIS SIGPrag och Digital Innovation Gotland (DIG). DIG är ett projekt som drivs av Institutionen för informatik och media (IM) vid Uppsala universitet, finansierat av Tillväxtverket och Region Gotland. Kontakta Jonas Sjöström om du har frågor  eller gå till sigprag.net för mer information.