Samhällsvetenskapliga fakulteten

Frukostserie: Krisen i Svenska akademien

• Datum: 17 maj, kl. 07.45–09.00
  • Plats: Segerstedthuset Restaurang Segerstedt, plan K1
  • Föreläsare: Paneldeltagare: Margaretha Fahlgren, professor i litteraturvetenskap, Göran Svensson, medievetare vid institutionen för informatik och media Moderator: Anna Liv Jonsson, projektledare vid kommunikationsavdelningen
  • Arrangör: Kommunikationsavdelningen
  • Kontaktperson: Anna Liv Jonsson
  • Telefon: 070-425 05 48
  • Studentevenemang

Har du hört om Svenska akademien? Vem är the good guy och the bad guy egentligen och varför blir det inget Nobelpris i litteratur i år? Vill du veta mer? Vi har bjudit in några av våra forskare och experter på ämnet.

Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap lanserar en frukostserie med fokus på aktuella nyheter. Svenska och internationella studenter bjuds in för samtala och för att få en inblick i det svenska nyhetsflödet.

Vi bjuder på frukost och intressanta gäster, ni delar med er av perspektiv från olika delar av världen. Välkommen!

Sista dagen att anmäla sig är den 15 maj.

Frukostserie: Krisen i Svenska akademien