Anna Nyman: "Kan globala egalitarianer inte leverera?"

• Plats: Engelska parken - Eng2-1022
  • Arrangör: Nätverk för kvinnor i filosofi (NKF) och Filosofiska institutionen
  • Kontaktperson: Oda Tvedt, Malin Jörnvi
  • Studentevenemang

Nätverk för kvinnor i filosofi (NKF)

Anna Nyman, Uppsala universitet: "Kan globala egalitarianer inte leverera?". Presentation och eftersits.

Nätverk för kvinnor i filosofi (NKF)
Uppsala universitets Nätverk för kvinnor i filosofi (NKF) startades i november 2018 för att motverka att antalet kvinnor i filosofin stadigt minskar för varje nivå efter A-kurserna. Grundarna av nätverket tror att avhoppen bland annat beror på brist av gemenskap och representation och ämnar därför bidra till socialt och akademiskt stöd, samt ökad synlighet av kvinnor på Filosofiska institutionen.

NKF arrangerar månadsvis seminarier och sociala events och är öppet för kvinnor och icke-binära på alla nivåer av filosofistudierna.

För att anmäla dig till nätverkets mejlinglista, skicka ett mejl till Oda Tvedt.

Nätverket på Facebook