Zotero Avancerad

• Föreläsare: Johanna Rayner
  • Arrangör: Uppsala universitetsbibliotek
  • Kontaktperson: Johanna Rayner

Denna kurs vänder sig till den som redan har gått introduktionskursen i Zotero och/eller redan använder referenshanteringsprogrammet. Kursen inkluderar tips och tricks på hur du utnyttjar Zotero på bästa sätt när du lägger in referenser och söker i ditt bibliotek. Denna kurs är kostnadsfri och öppen för studenter och anställda vid Uppsala universitet.

För dig som redan kan Zotero men som vill lära dig mer
Denna kurs vänder sig till den som redan har gått introduktionskursen i Zotero och/eller redan använder referenshanteringsprogrammet. Kursen inkluderar tips och tricks på hur du utnyttjar Zotero på bästa sätt när du lägger in referenser och söker i ditt bibliotek. Exempel ur innehållet:

- Zotero med Google Drive
- Organisera ditt Zotero-bibliotek 2.0
- Säkerhetskopiera och återställ ditt Zotero bibliotek

09:30-10:30 är det genomgångar och mellan 10:30-11:00 finns det möjlighet att ställa egna frågor som du tar med.

Denna kurs är kostnadsfri och öppen för studenter och anställda vid Uppsala Universitet.