Student Expo

• Plats: Campus Gotland D-huset (Betty Petterssons hus)
  • Arrangör: Campus Gotland, med flera
  • Kontaktperson: Yvonne Näsman
  • Temadag

Mässa och lunchseminarier på tema “stöd för lyckade studier” där både våra interna stödfunktioner och några externa parter inom kultur, sport och fritid deltar.

En dag då du kan samla råd och tips om studie- och karriärplanering, studieteknik samt välmående! 11.30-13.30 i D-huset plan 1 och 2.

Du träffar Biblioteket, GotlandsMusiken, Examen, Gotlands idrottsförbund, Språkverkstaden, Friskis & Svettis, Studenthälsan, Korpen, Studie- och karriärvägledare, Roxy, Utlandsstudier, Röda korset, Vill du jobba som studentvärd, Science Park Gotland, Basic Sweden – Stefan Myrgård, Turistbyrån, Studentkåren Rindi, Rindis boendeförmedlare och GotlandsHem.

Lunchseminarier

Examen! Sal D22, kl.12.00-12.25
Lär dig allt du behöver veta om examen, huvudområde, biområde, kursval och valbara terminer av examenshandläggare Marianne Thorén och studie- och karriärvägledare Maria Ljungqvist.

Balans Sal D24, kl.12.00-12.25
Hur ska jag som student hitta balans i tillvaron? Tips kring att hantera studier, stress och övriga livet. Seminariet hålls på svenska av Sofie Westberg, kurator*.

"Din röst från klassrummet till riksdagen" Sal D24, kl.12.30-12.55
Med Oskar Svärd och Kim Ohlsson från studentkåren Rindi.

* På engelska erbjuds 14 oktober seminarierna ”Swedishness and cultural adjustment”, respektive ”Stress management”. För detaljer se CG-kalendariet.