Om blommor och bin: metafor och teknologi i biavel

• Plats: Hava skafferi & salonger (Svartbäcksgatan 19) Övervåningen
  • Föreläsare: Jacob Bull
  • Webbsida
  • Arrangör: Centrum för genusvetenskap, Folkuniversitetet och Hava
  • Kontaktperson: Joelin Quigley Berg
  • Telefon: 0184712276
  • Föreläsning

Genuslunch på Hava skafferi & salonger. Jacob Bull, forskare vid Centrum för genusventenskap, Uppsala universitetet, ger föreläsningen "Om blommor och bin: Metafor och teknologi i biavel".

Under tre tisdagar under hösten bjuder vi in till spännande lunchföreläsningar som behandlar olika teman utifrån ett genusperspektiv. Genusluncherna är ett samarbete mellan Folkuniversitetet, Centrum för genusvetenskap och Hava skafferi & salonger.

Genuslunchen kostar 100 kr (inklusive serviceavgift). Kostnaden inkluderar föreläsning, vegetarisk kost, bröd, kaffe/te och kaka.
Biljetter köps här: http://www.folkuniversitetet.se/Kurser--Utbildningar/Kultur-Samhalle/Samhallsvetenskap/Uppsala/genuslunch-om-blommor-och-bin/

Föreläsningen är öppen för alla. Verksamheten finansieras med stöd av Folkuniversitetsföreningen.

Genuslunch - forskning för alla!