Doktorandprogrammet vid Europeiska universitetsinstitutet (EUI) - Presentation

• Datum:
  • Plats: Lewinsalen, room 3576, Gamla torget 6, Uppsala
  • Föreläsare: Lorenzo Ghezzi, antagningsansvarig, Europeiska universitetsinstitutet (EUI)
  • Arrangör: Uppsala Forum för Demokrati, Fred och Rättvisa, och Europeiska universitetsinstitutet (EUI)
  • Kontaktperson: Mattias Vesterlund
  • Föreläsning

EUI är ett internationellt center för forskning och forskarutbildning med campus beläget bland kullarna kring Florens, Italien. EUI erbjuder en av Europas största forskarutbildningar inom samhällsvetenskap. Varje år erbjuds upp till 150 stipendier för forskarutbildning inom ekonomi, juridik, historia, statsvetenskap och sociologi. All forskarutbildning vid EUI är fullt finansierad av EUI:s medlemsländer, däribland Sverige genom Vetenskapsrådet.

Vill du veta mer? Kom och lyssna på EUI:s antagningsansvarig Lorenzo Ghezzi presentera den 27 November.

www.eui.eu/phd