INSTÄLLT! "Jag älskar dig, mannen": Mäns vänskap i svensk TV

• Plats: Reginateatern, Trädgårdsgatan 6
  • Föreläsare: Klara Goedecke, lektor och forskare vid Centrum för genusvetenskap
  • Arrangör: Centrum för genusvetenskap, Folkuniversitetet och Reginateatern
  • Kontaktperson: Joelin Quigley Berg
  • Telefon: 0184712276
  • Föreläsning

Centrum för genusvetenskap anordnar tillsammans med Folkuniversitetet och Reginateatern den populärvetenskapliga föreläsningsserien Genuslunch. Vid två tillfällen denna termin ger forskare från Centrum föreläsningar om vitt skilda ämnen.

Centrum för genusvetenskap anordnar tillsammans med Folkuniversitetet och Reginateatern den populärvetenskapliga föreläsningsserien Genuslunch. Vid två tillfällen denna termin ger forskare från Centrum föreläsningar om vitt skilda ämnen. En sopplunch serveras från 11.45 och föreläsningen drar igång lagom till kaffet. Verksamheten finansieras med stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Biljettpris 100kr (ordinarie), 90kr (student). I biljettpriset ingår sopplunch, kaffe/te och kaka. Biljetter kan köpas i biljettkassan på Reginateatern (tis-fre 11-16, lör 11-13), eller via hemsidan: https://www.reginateatern.se/biljetter.php
Begränsat antal platser.

Tid och plats: 11.45-13.00 på Reginateatern, Trädgårdsgatan 6