Circus “interdisciplinary Garden Party” - Nytt datum: torsdag 4 juni kl. 16-18!

• Plats: Observatorieparken Parken utanför Gamla Observatoriet, Kyrkogårdsgatan 8
  • Webbsida
  • Arrangör: Centre for Integrated Research on Culture and Society, Circus
  • Kontaktperson: Linda Isaksson
  • Mottagning

Då välkomnar Circus er till sitt årliga “interdisciplinary Garden Party” i Observatorieparken. Syftet är att samla forskare och andra på universitetet som är involverade i, eller nyfikna på, de olika aktiviteter som genomförs på Circus. Vi bjuder på ingredienser för mingel i form av plockmat, dryck och divertissemang.

Vi på Circus följer noggrant rapporteringen kring Covid-19. Utifrån de rekommendationer från Uppsala universitet så har vi flyttat fram garden partyt till den 4 juni.

Samma dag, mellan 14:15-16:00, startar vår nya öppna seminarieserie om tvärvetenskapens möjligheter, praktiker och utmaningar.

Anmälan

Circus “interdisciplinary Garden Party”  - Nytt datum: torsdag 4 juni kl. 16-18!