KarriärTisdag. Starta din karriär med hjälp av ditt nätverk redan idag!

Förbered dig på din framtida karriär genom att bygga nya strategiska nätverk med arbetsgivare. Ett webbinarium med UU Karriär.

Söker du ditt drömjobb? Har du hittat en tänkbar arbetsgivare? Hur kan du ta reda på mer om arbetsgivaren, deras kommande projekt och vem som jobbar där?

Nätverkande är den bästa investeringen när det kommer till att hitta ett internship eller ett jobb. Du behöver inte vara extrovert som person eller en erfaren nätverkare för att lyckas bygga strategiska nätverk och kontakter inom nya områden. Lär dig hur strategiskt nätverkande går till och hur du gör det enkelt, effektivt och trevligt!

Mer information och anmälan

Som alumn vid Uppsala universitet är du välkommen till evenemangen ”Karriärtisdagar” som arrangeras av UU Karriär. Om du vill anmäla dig och inte har ett kontot på UU CareerGate kontakta karriar@uu.se för att få tillgång till webbinarielänken.