Lansering av initiativet för social innovation på hälsoområdet (SIHI)

• Plats: Zoom https://uu-se.zoom.us/j/61017902123
  • Föreläsare: Welcome and presentations; the process up until now and way forward – Mats Målqvist, Uppsala University (UU); Social innovation in a Swedish context? – Anna Forsberg, KI Innovations; Collaboration- a process of mutual knowledge exchange – Anna Wallsten, UU Innovation Partnership Office (UU Samverkan); Case study: Community driven social innovation for WASH – Emelie Ekblad, MAD (Make a Difference).
  • Webbsida
  • Arrangör: SIHI
  • Kontaktperson: Mats Målqvist

Initiativet för social innovation inom hälsa (SIHI) är ett globalt nätverk av passionerade individer och institutioner som kombinerar sina kunskaper och resurser för att stödja nyckelaktiviteter som främjar social innovation inom hälsa. I samband med lanseringen av nätverkets svenska hubb och webbplats bjuder SIHI in till en online-lansering med diskussioner.
Seminariet ges på engelska.