Sportlovskul: Leta grodor i tropikerna

• Arrangör: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kontaktperson: Lotta S Saetre
  • Familjeaktivitet, Kulturevenemang

Kom och se våra bilder på grodorna i växthuset. Bland växterna har vi gömt plastgrodor. Hur många kan du hitta? Obligatoriskt förköp, men restplatser säljs i kassan.

Aktiviteten pågår måndag-fredag kl. 11–16 och är bara öppen för familjer.

Köp din entrébiljett i förväg via linneanska.biljetto.com! Entrébiljetter gäller för en begränsad inpasseringstid. Vuxna ges endast tillträde till växthuset i sällskap av barn.

Entréavgift 50 kr/vuxen. Fri entré för barn under 18 år samt för anställda och studenter vid Uppsala universitet.

Sportlovsaktiviteter pågår på många av Uppsalas museer under vecka 8. Se hela programmet på Destinationuppsala.se (från mitten av februari).

En liten pilgiftsgroda klättrar på en stam, omgiven av gröna blad och mossa. Grodan har en ljusgrön kropp och ljusblå ben. Den är täckt med svarta prickar.